O nás

Nikdo pro nás není důležitější než host, až na tapas.

En esta casa solo las tapas recibe mas atención que el cliente.

Zažijte pravé Španělsko přímo v historickém centru Prahy.

Přijďte si vychutnat živou španělskou atmosféru, tapas všech chutí a barev, krásná vína a trendy koktejly v příjemném, vzdušném prostoru stylového gastrobaru Monarch.

Prvotřídní tým kuchařů v čele s šéfkuchařem Miguelem Innellou pro vás v polootevřené kuchyni připraví kulinářské španělské zázraky takřka přímo před vámi. Díky originálním a autentickým surovinám okusíte tu pravou chuť Patatas bravas nebo Buñuelos de Bacalao.

Vino blanco, vino tinto y Cava

Pokud Španělsko, pak cava, když cava, tak jedině Codorníu! Španělská vína u nás hrají prim, ale nezapomínáme ani na tradiční vinné oblasti jako jsou Francie, Itálie či Německo. Dokonalá harmonie jídla a vína je zaručena díky týmu zkušených sommelierů v čele s Karlem Baštincem.

Nechte se svést drinky vyladěnými našimi barmany a navrženými pro každou náladu.

U nás se míchaných drinků bát nemusíte. Naši barmani vám připraví řadu parádních drinků z  širokého portfolia prémiových destilátů. Po těžkém dnu vás na nohy postaví Fernet con Cola, tedy Altfernet s fritz-kolou přesně dle argentinského receptu. Osvěžení přijde spolu s drinkem Alfonso spritz, tedy spojení jemné cavy s pomerančovým likérem. A jelikož Španělsko není nic bez tradičního koktejlu gin&tonic, pak ani u nás nesmí chybět. Ať už to bude španělský Gin Mare, britský Greenall`s nebo německé toniky Thomas Henry či luxusní 1724 Tonic, u nás vás hlava bolet nebude.

Poznejte kouzlo jedinečného španělského gastrobaru Monarch uprostřed historického centra Prahy!

NÁŠ INTERIER

Náš tým

Miguel Nicolas InnellaŠéfkuchař

Miguel Nicolas Innella

Trumfem naší restaurace je bezpochyby šéfkuchař Miguel Innella. Rozený Argentinec pracoval s předními šéfkuchaři iberského poloostrova či s José Alvarezem, majitelem a šéfkuchařem rodinné restaurace La Costa, které se v roce 2005 podařilo získat Michelinskou hvězdu.
Miguel studoval gastronomii v rodné Mendoze, jižní Argentině i španělské Andalusii. Účastnil se několika významných konferencí, např. „Madrid Fusion“, „Andalucia Sabor“ či „Murcia Gastronomica“. Své znalosti zdokonaloval na gastronomických seminářích pod vedením Michalinských šéfkuchařů jako je Dani Garcii nebo Diega del Ria.

Karel BaštinecSommelier

Karel Baštinec

Rodák z Kroměříže a milovník umění. Karel pracoval v restauraci Dům Vína u Závoje, kde se prvně seznámil s prací sommeliera. Po několika stážích ve Francii či v Anglii se rozhodl pro město měst, Prahu.
Své vinné znalosti zdokonaloval v moderním baru Vinograf či ve vinném baru Grand Cru. V roce 2016 vyhrál sommelierskou soutěž Premier prix de sommelier pořádanou distribuční společností Premier Wines & Spirits. V Gastrobaru Monarch pracuje od roku 2015.

Gabriela ŠtaflováEvent Manager

Gabriela Štaflová

Po několikaleté zkušenosti s gastronomií v zahraničí se Gabriela vrátila do Prahy a začala působit v naší provozovně Národní banka vín, kde s šéfkuchařem Miguelem Innellou pořádali kurzy vaření.
Nyní má na starosti tematické akce, degustace a večírky pořádané v gastrobaru Monarch. V případě Vašeho zájmu o naše akce nás neváhejte kontaktovat na gabriela.staflova@monarch.cz nebo na telefonním čísle +420 734 164 897.

Tomáš FiodorRestaurant Manager

Tomáš Fiodor

První gastronomické zkušenosti sbíral Tomáš Fiodor ve svém rodném Zlíně, kde také vystudoval. Po příchodu do Prahy pracoval jako barman v mezinárodním design hotelu Josef.
Od roku 2006 působil v restauraci Allegro či hotelu Four Season Prague po boku top šéfkuchařů Vita Mollica nebo Andrea Accordi. V roce 2012 nastoupil do vyhlášeného bistra La Bottega di Finestra, kde zastával roli gastro manažera. Na konci roku 2015 posílil náš tým gastrobaru Monarch.

Napsali o nás

Pravé Španělsko v historickém centru Prahy najdete v Monarchu

Pravé Španělsko v historickém centru Prahy najdete v Monarchu

Gastrobar je pojmenování pro bar, kde se snoubí dobré jídlo a skvělé pití se zážitkem. V Monarchu najdete klasické španělské pochoutky, mezi nimiž nechybí mořské plody,  Patatas Bravas nebo populární krokety ze sušené šunky s domácí tatarskou majonézou.

Otevřít
Copyright © 2017 Monarch Gastrobar. All rights reserved.